18. 5. 2024   |   svátek má Nataša
 

Fazolové lusky na česneku

Název Množství a jednotka
fazolové lusky mražené 500 g
cibule 1 ks
česnek 3 stroužky
olej 2 lžíce
drůbeží vývar 100 ml
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Kuchyně: česká
Příprava: 15 min.
Vaření: 15 min.
Jarča



Postup
Fazolové lusky /čerstvé očistíme/ povaříme asi 3 minuty v osolené vodě. Přecedíme a necháme okapat.
Česnek nakrájíme na plátky a cibuli na kolečka.
Na pánvi rozehřejeme olej, cibulku necháme zesklovatět, přidáme česnek, fazolky posypeme zázvorem a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a dusíme asi 8 minut. Fazolky ochutíme sójovou omáčkou, pepřem a soli.


 


RECEPTY

Mramorová bábovka

Postup: Změklé máslo utřeme se žloutky a cukrem a dvěma lžičkami vroucí vody. Postupně... zobrazit recept

RECEPTY

Pečené plněné papriky

Postup: Mleté maso - nejlépe hovězí s vepřovým půl napůl, ale může být i jen hovězí... zobrazit recept

RECEPTY

Avokádová pomazánka

Postup: Zralé avokádo (pokud je avokádo tvrdé, necháme jej při pokojové teplotě dozrát... zobrazit recept

RECEPTY

Zapékané kotlety s jablky a sýrem

Postup: Plátky kotlet osolíme, posypeme grilovacím kořením. Necháme hodinu odležet.Na... zobrazit recept

RECEPTY

Dýňové pyré

Postup: Dýni očistíme, lžící vydlabeme semena, nakrájíme na kostky a společně s... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Doporučení pro ty, kteří chtějí trvale zhubnout a chystají se k výživovému poradci

Alespoň týden si pište přesně, co jíte, pijete, v kolik hodin přesně, co... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurace Golf Čeladná

Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...